Skrapbingo är en riktigt rolig skraplott om man kanske har tröttnat lite på de vanliga där det gäller att få tre lika symboler för att vinna. Dessutom tar den lite längre tid att skrapa och ger dig lite mer variation och extra spänning. För att inte tala om att det är den perfekta skraplotten för dig som gillar bingo. Du kan absolut köpa den som fysisk lott i butik men det är ju så mycket mer tillgängligt och mycket enklare att köpa och spela den online. På nätet kan du ju dessutom prova på den i gratisversion först så att du är säker på att du förstår hur den fungerar.

Skrapbingo är en skraplott från Svenska spel och är riktigt rolig att spela. På lotten finns det fyra stycken “bingobrickor” det vill säga rutor med fem gånger fem skrapfält. Sedan har du en “utropsbricka” där skrapar du fram de nummer som du sedan kan skrapa på “bingobrickorna”. Den kostar 30 kronor att spela och är ett riktigt bra och relativt billigt nöje. Tycker du att det går lite för fort att spela på “vanliga” skraplotter med 9 gånger 9 rutor där man ska få tre lika symboler, ja då är detta lotten för dig. På lotten till Skrapbingo kommer du även att se att det  varje “bingobricka” har en markerad inre ruta i en mörkare nyans. Det gör att om du får bingo med dessa nummer kan du vinna den högsta vinsten. Det är enkelt att se hur man vinner i den vinstutbetalningstabell som du hittar i anslutning till lotten.

För att spela så börjar du helt enkelt med att skrapa ett av “utropsnumren” sedan letar du på dina “bingobrickor” efter det numret och om det finns så skrapar du det helt enkelt. Sedan är det bara att fortsätta tills utropsnumren är slut. Om du då lyckats få fem i rad på någon av dina brickor så har du vunnit. Har du lyckats skrapa alla nummer inom den mörkare rutan så vinner du högsta vinsten som ligger på så mycket som en miljon svenska kronor. Lotten hittar du alltså på Svenska spels hemsida och det är inte svårt att se var du kan spela den där. Vill du så kan du även köpa den i butik om butiken är ombud för Svenska spel.